Ingredients:
- 1 Canya de filet de porc
- 1 ceba
- 3 grans d’all
- 1 cervesa 33cl
- Xampinyons
- Oli
- Sal
- Pebre
Tallem la ceba a trossets petitets juntament amb els alls i ho sofregim, hi afegim els xampinyons i la cervesa i ho coem una mica a foc fort, (ho he fet amb xampinyons de llauna, que ja estan fets, si es fa amb xampinyons crurs s’han de coure més estona).
A part, tallem el filet de porc a rodanxes i ho sal-pebrem, en una paella hi posem oli i coem el filet de porc per segellar-lo, no l’hem de fer gaire. Un cop segellat el passem on tenim el sofregit amb la cervesa i ho cuinem 3 o 4 minuts i ja el podrem servir.
Jo he utilitzat una cervesa Pale Ale no gaire amarga i de poc grau, ja que com no es cou gaire la cervesa si és molt amarga es notarà força l’amargor al menjar-ho.